Τα καλύτερα Igloo Hotels που εντυπωσιάζουν, no2

igloo

Οι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν τον πάγο στα ποτά τους, αλλά τι ακριβώς συμβαίνει όταν ο πάγος συνδυάζεται με τα καταλύματα του ξενοδοχείου τους;

Κάθε χρόνο, τα ξενοδοχεία igloo αναδημιουργούνται εξ ολοκλήρου από μείγμα χιονιού και πάγου και δημιουργούν μερικά από τα πιο μοναδικά καταλύματα και ανέσεις για τους λάτρεις του χειμώνα. Από τα κρεβάτια που κατασκευάζονται με πάγο μέχρι τις βόλτες με έλκηθρα και ταράνδους, τα ξενοδοχεία αυτά παρέχουν στους επισκέπτες τους μια χειμερινή εμπειρία που πιθανώς δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά igloo hotels, που αξίζει να επισκεφθεί κανείς στη ζωή του.

1. Lapland Snow Village, Kittila, Finland

igloo

Ζήστε τη φαντασία του Game of Thrones στο Lapland Snow Village. Μέσα στο ξενοδοχείο, θα βρείτε σχεδόν 30 δωμάτια και σουίτες χιονιού με θέμα το θέμα GOT, το καθένα όμορφα και ξεχωριστά διακοσμημένο και διαθέτει πανοραμική εικόνα σχετική με τη δημοφιλή σειρά της HBO.

2. Alpeniglu, Thale, Austria

igloo

Φωλιασμένο στις Άλπεις του Kitzbuehel, το χωριό Alpeniglu προσφέρει 18 καταλύματα σε igloo, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν μια εξαιρετική εμπειρία στην Ισλανδία. Μια διαμονή στο ξενοδοχείο Alpeniglu έρχεται με ένα πλήρες πακέτο διανυκτέρευσης που περιλαμβάνει ένα πάρτι Igloo Magic Night, ένα ποτό καλωσορίσματος στο Icebar, ξενάγηση γύρω από το ICE LAND, νόστιμο fondue σε ένα κρυστάλλινο τραπέζι πάγου, και ένα μοναδικό εργαστήριο εκμάθησης σκαλίσματος πάγου.

3. Hotel de Glace, Quebec City, Canada

igloo

Το Hotel de Glace είναι το μόνο παγωμένο ξενοδοχείο στη Βόρεια Αμερική, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πάγο και χιόνι. Κατασκευασμένο με 35.000 τόνους χιονιού, αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει 45 δωμάτια και σουίτες, ένα παγωμένο μπαρ και ένα Grand Ice Slide – ιδανικό για οικογένειες. Στην πραγματικότητα, αυτό το ξενοδοχείο παρέχει ακόμη και τροποποιημένους υπνόσακους για παιδιά, ώστε να ζεσταίνονται γρήγορα.

4. Kirkenes Snowhotel, Kirkenes, Norway

igloo

Αν και αυτό το ξενοδοχείο είναι χτισμένο αποκλειστικά με πάγο και χιόνι, τα δωμάτια είναι εφοδιασμένα με πρότυπα στρώματα, που παρέχονται για να εξασφαλίσουν έναν καλό ύπνο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα γεύμα στο ζεστό εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο διαθέτει νορβηγικά πιάτα όπως σπιτικό ζελέ από τοπικά παραγόμενα φραγκοστάφυλα και μούρα rowan και τυρί από τοπικούς αγρότες. Με 20 δωμάτια, το Snowhotel είναι κατάλληλο για singles, ζευγάρια και μεγάλες ομάδες.

5. Hotel of Ice, Southern Carpathians, Romania

igloo

Διαθέτοντας έπιπλα πάγου από παγοπέδιλα, παγωμένες καρέκλες και πολυελαίους, το Hotel of Ice δεν είναι τίποτα λιγότερο από ό,τι υποδηλώνει το όνομά του. Μετά από μια ολόκληρη περιπέτεια στο βουνό, σταματήστε στο εστιατόριο του Ice Hotel, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για παραδοσιακή κουζίνα που σέβεται τις αρχαίες συνταγές της Τρανσυλβανίας.

Δείτε εδώ: Τα καλύτερα Igloo Hotels που εντυπωσιάζουν, no1